Úgy gondoljuk, hogy egyre rohamosabb ütemben növekszik az igény az online bevásárlásra, ezért szükség van egy olyan webáruházra, ahol a vásárlók gyorsan, könnyedén, pénztárcabarát áron és széles választékban tudnak minden olyan terméket megvásárolni, amelyre egy háztartásban szükség lehet. Rengetegen érdeklődtek termékeink iránt az elmúlt időben, de 2018-ig kizárólag viszonteladókat szolgáltunk ki. A nagy érdeklődésre való tekintettel létrehoztuk webáruházunkat, E-háztartás néven.  Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a háztartási termékeken kívül kreatív és egyedi ajándéktárgyakat, valamint papír-írószert is forgalmazzunk világhírű gyártók kínálatával. Célunk, hogy a webáruházunk teljes mértékben ki tudja szolgálni a háztartásvezetők igényeit, ezáltal időt, pénzt és energiát spórolva számukra. Kínálatunkat igyekszünk a trendekhez, újdonságokhoz valamint a vásárlói igényekhez igazítani, hogy vevőink maximálisan elégedettek legyenek. 

Bízunk benne, hogy webshopunk használatával sikerül levennünk a bevásárlás terheit a válláról, és visszatérő, elégedett vásárlónkként tekinthetünk Önre! 

WEBÁRUHÁZ MEGTEKINTÉSE

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel lakossági webáruházunkkal kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

E-mail: info@ehaztartas.hu

Telefon: 06 20 488-0188