Rólunk

Vállalatunk, a MikroMAX Kereskedelmi Kft. 1990 óta foglalkozik élelmiszer, papír-írószer, ajándék és lakásfelszerelés, konyhafelszerelés, kertészeti termékek, illatszer-kozmetika, állateledel, háztartási vegyiáru, és háztartási műanyagáru kis-és nagykereskedelemmel. Jelenleg egy 1600m2 alapterületű C+C Raktáráruházat üzemeltetünk, Békéscsabán, a Szerdahelyi u. 20 szám alatti Vídia-udvarban.

Vállalkozásunk célja, hogy minőségi háztartási termékek kiemelkedő választékával tudja kiszolgálni a lakosságot és a viszonteladó partnereket, elérhető áron. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a háztartási termékeken kívül kreatív és egyedi ajándéktárgyakat, valamint papír-írószert is forgalmazzunk világhírű gyártók kínálatával. Kínálatunkat igyekszünk a trendekhez, újdonságokhoz valamint a vásárlói igényekhez igazítani, hogy vevőink maximálisan elégedettek legyenek.

A termékeink iránti nagy érdeklődésre való tekintettel 2018. novemberében elindítottuk lakossági webáruházunkat, amely a www.ehaztartas.hu oldalon érhető el.

Célunk továbbra is az elégedett partneri kör megtartása és bővítése, ügyfeleink gyors, precíz és hatékony kiszolgálása. Amennyiben bármilyen kérdése adódna webáruházainkkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, ahol ügyfélszolgálatunk készségesen segít Önnek.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás: